Sådan håndtere THOKNU dine oplysninger

Vi respekterer privatlivet og passer på dine data, ingen oplysniger som vi måtte indsamle efter accept kan kan bruges til at identificerer den besøgende.

Vi følger EU og Danske regler for at beskytte vores besøgende. 

Beskyttelse af personlige oplysninger

Efter accept, indsamler oplysninger om besøgende for at kunne drive og forbedre eller for at gøre THOKNU.dk nemmere og bedre at bruge. Vi bruger også de indsamlede data i forbindelse med statistik og produktanalyser, forbedring af teknologiske løsninger eller til udvikling af helt nye tiltag.
Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver mulighed for at følge din færden på nettet. (læs mere omkring brugen af cookies).

Disse oplysninger insamler vi efter din accept

Vi bruger forskellige analyseværktøjer til at hente oplysninger fra din browser. Bland andet:

  • det websted, du kom fra
  • det søgeprogram du brugte
  • de søgeord, du brugte
  • de specifikke sider på THOKNU.dk, du besøger
  • informationer om tilføjelsesprogrammer i din browser
  • din browsers højde og bredde.
  • de links du klikker på
  • Browsertype og sprog
  • adgangstider

Efter EU og Datatilsynets vurdering opfylder Google Analystics (oftest andvendt) generelt ikke kravende for databeskyttelse, da oplysninger om IP adresser gemmes (og udenfor EU). Vi har dog mulighed for at bruge værktøjet da vi opfylder kravende ignnem en såkaldt reversed proxy der masker IP adressen således de data der indsamles ikke kan bruges til at identificere den besøgende.

Læs mere her: Datatilsynet - Brug af Google Analytics til webstatistik

Bruger login

Vi registrerer automatisk login og -ud tidspunkter, data omkring brugerens adfærd (navigation). Men disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn, mail eller lignende.

Login med samme oplysninger som hos tredjepart

Du kan vælge at bruge de login-oplysninger du allerede bruger hos tredieparten. På den måde slipper du for at give oplysningerne endnu en gang til THOKNU. Hvis du vælger denne løsning er det kun for at gøre det nemmere for dig. Det vil fremgå tydeligt for brugeren at de skal give deres samtykke til at disse oplysninger hentes til at oprette et THOKNU Login. Det er også vigtigt at hvis en sådan løsning vælges kan denne trediepart gemme dine oplysninger og det er udenfor THOKNU's ansvar.

Videregivelse af dine personlige oplysninger

THOKNU videregiver ikke data. De oplysninger vi har om dig hemmeligholdes og vil ikke blive delt med andre tredieparter. THOKNU vil ikke videregive dine personlige oplysninger til andre personer eller virksomheder, med mindre du udtrykkeligt har accepteret det eller hvis det er som følger af en lovgivning.

 

Copyright / Rettigheder

Det er ikke tilladt at kopiere dele af hjemmesiden, ønskes materiale, brug venligst kontakt formaleren.

 

Ændringer i denne erklæring

THOKNU forbeholder sig ret til løbende at ændre denne erklæring og offentliggøre nye versioner på THOKNU.dk. Det er dit ansvar at holde dig ajour om gældende retningslinjer. Fortsat brug af THOKNU.dk er ensbetydende med en accept af de ændrede retningslinjer.